Totul Despre Altius Solar

Cine suntem?

Altius Solar este un producător european de module solare, cu sedii în București și o fabrică modernă cu o capacitate de 150 MW în Giurgiu, în sudul țării. Compania este membră a Grupului Bomax, activ din 1993 pe piețele românești și europene din sectoarele real estate, producție și furnizare a energiei.

Altius oferă o gamă largă de panouri fotovoltaice eficiente și fiabile realizate în Europa pe bază de siliciu cristalin (c-Si), siliciu multi-cristalin (multi-Si) și siliciu monocristalin (mono-Si) de la 200 W la 350 W, module sticlă-sticlă semi-transparente integrate în clădiri (fațade, acoperișuri) și kit-uri solare conectate la rețea/izolate.

Apreciem cea mai nouă tehnologie de producție și inspecțiile stricte de calitate, pe parcursul întregului proces de producție, precum și formarea continuă a personalului nostru.

Dacă vreți să înțelegeți standardele de calitate, vă invităm să ne vizitați fabrica din județul Giurgiu pentru a vă familiariza cu ceea ce facem.

Ce servicii oferim?

Pe lângă fabricarea și comercializarea de panouri fotovoltaice, vă oferim și un pachet de servicii integrate:

solar-energy-min

Suport tehnic

pe toată perioada proiectului prin specialiștii noștri
solar-energy-min

Consultanță gratuită

pentru depunerea dosarelor de finanțare nerambursabilă prin AFM
solar-energy-min

Achiziționarea

tuturor echipamentelor necesare realizării sistemului
solar-energy-min

Garanție și mentenanță

pe toată durata de viață a instalației

O bună execuție, cu materiale de calitate

Altius înseamnă dorința sau aspiratia catre perfectiune, către lucruri tot mai performante.
Calitate

Compania noastră, produsele și procesul de fabricație au fost certificate de TÜV SUD, în conformitate cu standardele IEC pentru proiectarea și siguranța fotovoltaică (IEC 61215 Ediția a II-a și IEC-61730)

Misiunea noastra

Misiunea noastra este să rămânem în fruntea tehnologiei solare menținând standarde de înaltă calitate și prezentând produse inovatoare. Credem că inovarea reprezintă piatra de temelie a progresului și colaborăm strâns cu oamenii de știință și inginerii noștri pentru a introduce soluții de bază.

Viziunea noastra

Viziunea noastră contribuie la asigurarea accesibilității energiei verzi pentru toți, asigurându-se că fiecare familie de pe planetă poate beneficia de posibilitățile nesfârșite pe care energia solară le poate oferi în timp ce devine furnizorul de energie solară pentru partenerii actuali și viitori prin furnizarea continuă a produselor de înaltă calitate.

Aparitii Media

zf
adevarul
Logo-DIACAF
siglaenergynomics
2001

Fondarea companiei

2012

Fabrica de 60MW

2014

Extinderea la 150MW si modernizare

2015

Intrarea pe Piețele din Italia & Suedia


 
2016

Intrarea pe piețele din Olanda și Franța

2017

Intrarea pe piețele din Germania și Turcia

Suna acum
[3cx-clicktotalk id="10078" title="Live Chat & Talk item 1"]